Kulör, rastlös ångest. / Colorful, restless anxiety.

IT IS AS SHE FEELS.

Yolanda och hennes kreativa skrik

Nej, nu tänker jag att jag kör med lite riktiga färger, skämt åsido. Jag gillar starka färger med pondus, eller vad man nu ska säga. Men inte alla. Rosa och svart är min favoritkombination, men det är ingen hemlighet.

Min hjärna skriker, för jag är rastlös och uttråkad. Ja, men kanske mest av allt – stressad. Att känna sig instängd med sina tankar är en mardröm. Jag har väldigt lättväckta ångest- och tvångstankar. Pandemin har definitivt gjort vissa av dem värre. Den här gången fick jag ångest för att jag frös lite och hade ont i huvudet. Troligtvis var det rätt att stanna hemma, för jag tvingas ha en i fall att-mentalitet. De andra dagarna har jag inte haft några symtom, även om huvudvärk alltid är en följeslagare – oavsett om jag är frisk/sjuk.

View original post

This entry was posted in Uncategorized on by .

About Jonathan Caswell

Mr. Caswell has been composing poetry at least since High School. He has been on WORD PRESS for ten years and contributes to two other blogs beside this one. This blog has a Christian emphasis but all bloggers are welcome. Mr. Caswell chooses to---with permission--re[post material of interest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.